hallare

Regionala utbildningshandläggare

För att hjälpa kårer och medlemmar med utbildningsplanering för Bilkårens befattningar i Hemvärnet har vi en grupp regionala utbildningshandläggare som jobbar frivilligt som resurspersoner. Syftet är att det ska vara så smidigt och gå så fort som möjligt att komma igång med sin utbildning mot Hemvärnet.

Dessa resurspersoner är knutna till de fyra militärregionerna som jobbar nära Hemvärnet och utbildningsgrupperna som stödjer frivilligutbildningen.

Som medlem är du förstås alltid välkommen att höra av dig till en utbildningshandläggare nära dig eller direkt till Bilkårens kansli, utbildning@bilkaren.se så ska vi lotsa dig rätt.

Regionala utbildningshandläggare

Militärregion Norr

Kattis Hennström│ kattis.hennstrom@bilkaren.se eller 070-282 73 26

Marie Larsson │marie.larsson@bilkaren.se eller 070-288 74 01

Militärregion Mitt

Eva Johnson │eva.johnson@bilkaren.se eller 070-591 89 64

Susanne Henning│ susanne.henning@bilkaren.se eller 070-876 77 24

Militärregion Väst

Gunnar Magnusson│gunnar.magnusson@bilkaren.se eller 070-721 64 88

Militärregion Syd

Annica Tengkvist-Persbjer annica.tengkvist@bilkaren.se eller 070-787 52 87

Anna Holmqvist│anna.holmqvist@bilkaren.se eller 070-274 51 44

 

Just nu söker vi förstärkning till vårt team!

Vi har just nu två vakanser i vårt team med frivilliga utbildningshandläggare. Vi söker en person som tillsammans med Gunnar ska ansvara för kontakterna i Militärregion Väst.

Som regional utbildningshandläggare får du ingen lön, men ersättning för dina resor, telefon mm. Du får profilkläder och 1-2 gånger om året ses allihop under en weekend för påfyllnad i form av både nöje och aktualiteter.

Vi söker dig som är beredd att satsa några timmar i veckan. Din insats kan handla om att besöka en kår och hjälpa dem med utbildningsplaner eller att hjälpa en medlem med utbildningsplan samt ha kontakt med utbildningsgrupp och hemvärnsförband för att underlätta processen från plan till utbildning. Du blir kansliets förlängda arm i att förmedla kunskap och ge aktuell information. Du bör vara väl förtrogen med Bilkåren och gärna ha erfarenhet av Hemvärnet.

Låter det som det är dig vi söker? Skicka ett mail till eva.blomqvist@bilkaren.se  och berätta kort om dig själv och varför du passar för detta.

 

 

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren