hallare

Bli instruktör

Brinner du extra mycket för utbildning och vill jobba som instruktör? Bilkåren, och Försvarsmakten, behöver hela tiden fylla på med nya instruktörer. Bilkåren har ett stort uppdrag att utbilda fordonsförare till Hemvärnet och för våra hjulfordons- och bandvagnsinstruktörer finns det gott om tillfällen att tjänstgöra på våra fordonsutbildningar och för dig som vill satsa på banan som allmäninstruktör finns det också gott om uppgifter på GU-F och ungdomskurser.

Utbildningen till instruktör är lång, men när du är klar är det värt allt. Vi lovar att du får en lärorik och utvecklande resa mot målet. Bilkåren utbildar både hjulfordons-, bandvagns- och allmäninstruktörer. Är du intresserad berättar vi gärna mer och lägger upp en individuell utbildningsplan för dig. Detta kan vara början på resan mot ditt bästa och mest meningsfulla extrajobb du haft.

Anmäl dig till en digital informationsträff via Teams där du får träffa någon på Bilkårens kansli som berättar mer och du kan ställa alla dina frågor. Våra kommande digitala informationsträffar:

Torsdag 28/9 kl 19:00

Onsdag 11/10 kl 19:00

Maila militarutbildning@bilkaren.se och anmäl dig till någon av träffarna, så får du inloggningsuppgifter per mail tillbaka.

 

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren