Medlemsadministration

I vårt medlemsregister, arcMember, registrerar vi medlemsuppgifter samt uppgifter om funktionärer i Bilkåren. Där finns också information om vilka utbildningar en medlem gått samt uppgifter om avtal, medaljer, instruktörsnivå mm. Du som kåradministratör loggar in i medlemsregistret genom att klicka här.

Bilkåren har en policy för personuppgifter som är anpassad efter dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018. I dokumentbiblioteket hittar du som funktionär information om GDPR och vad ni som kår behöver göra för att följa den.

Vid eventuella problem eller frågor så kontaktar du Elisabeth Petersson på kansliet så hjälper hon dig med det, elisabeth.petersson@bilkaren.se eller 08-579 388 93.

Som medlem i Bilkåren kan du själv gå in och se de uppgifter som finns registrerade om dig, förutom personuppgifter finns också uppgifter om exempelvis vilka kurser du gått och om du har avtal. Du kan också själv uppdatera dina kontaktuppgifter om du tex har flyttat eller bytt telefonnummer. Klicka här för att komma till Mina sidor.

 

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren