hallare

Bli medlem

Att bli medlem i Bilkåren är ett ställningstagande för ett säkrare samhälle. Som medlem i en frivillig försvarsorganisation bidrar du till att stärka Sveriges beredskap i tider av kris och höjd beredskap. I Bilkåren får du goda möjligheter till en meningsfull fritid, men också att bli en pusselbit i det som bygger Sveriges beredskap – Totalförsvaret. Som medlem kan du bidra med insatser som gör skillnad på riktigt.

För oss är alla insatser lika viktiga. Väljer du att vara aktiv och utbilda dig till förare eller logistiker i det militära eller civila försvaret, jobba med kåraktiviteter, hjälpa till med information till allmänheten eller helt enkelt vara medlem utan att delta på aktiviteter så är du lika viktig för oss. Som medlem får du också vår medlemstidning Bilkåristen fyra gånger om året, direkt hem i brevlådan.

Om du vill kommer du att få nya kunskaper, nya vänner och unika upplevelser och erfarenheter som du aldrig kunnat drömma om.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 250:-/år. Om du är senior (71 år eller äldre) eller ungdom (tom 20 år) betalar du bara 150:-. Vi har också familjeavgift, 400:- för alla boende på samma folkbokföringsadress.

Om du blir medlem nu gäller din medlemsavgift för resten av detta år och för hela 2024.

Ett medlemskap i Bilkåren kommer du aldrig ångra!

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren