hallare

Bli medlem

Om du gillar fordon och vill göra en insats då ska du bli medlem i Bilkåren! Vi behöver fler förare till hemvärnet och samhällets krisberedskap, men vi erbjuder också mycket annat att engagera sig i. Det kan handla om att hjälpa till med transporter vid stora event, att arbeta med trafiksäkerhet eller att delta i vår lokala kårverksamhet. Ett medlemskap i Bilkåren kommer du aldrig att ångra!

Två snabba vägar till medlemskap:

  1. Fyll i intresseanmälan här nedan
  2. Om du vill engagera dig i totalförsvaret eller vara aktiv i en lokal bilkår kryssar du för din närmaste kår så får du kontaktuppgifter till den valda kåren med e-post och vi informerar den aktuella kåren så de kan ta kontakt med dig.

Eller

  1. Om du vill stödja oss med ett medlemskap och kanske göra punktinsatser i vår verksamhet finns också möjligheten att vara medlem i riksförbundet.
  2. Välj då riksförbundet istället för en lokal kår. Du får då vårt välkomstbrev med uppgifter om hur du betalar din medlemsavgift till din e-post. Avgiften för enskild medlem i riksförbundet är 350:-/år.

Medlemsformulär

Jag godkänner hanteringen av personuppgifter enligt Bilkårens policy som följer dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren