hallare

Uppsala

Välkommen till Uppsala Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt om man till exempel vill ha mer information innan man går med.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

För att bli medlem i Uppsala Bilkår får du gå in på ”Bli medlem” , där kan man fylla i en intresseanmälan och då för att komma till oss specifikt väljer man Uppsala Bilkår på ”Välj kår”. Det som kommer hända är att vi får en signal om medlemsansökan till vår kår och kommer i sin tur att skicka ett mail till den sökande med lite allmän information om vår kår, inbetalningsinformation och sedan anta den sökande som medlem.

Medlemsavgift för 2018 är 250 kr som sätts in på Plusgiro 270461-7 .

Varmt välkommen som medlem hos oss!

Anmälan till de olika eventen sker till uppsala@bilkaren.se eller 073-714 53 07 senast två dagar före. Då anmäls även ev specialkost. Detta för att planera behov av fika och hur mycket kursmaterial som eventuellt behöver tas fram.

Styrelsen
Martin Ögren Kårchef
Carl Ögren Vice kårchef
Militär utbildningsledare
Totalförsvarsinformation
Johan Salomon Kassör
Sekreterare
Angelica Plog Ungdomsansvarig
ABU
Michael Helldén Information
Rekrytering
Anders Hellman Civil utbildningsledare
Trafikansvarig

 

Kontaktinformation

Kårchef: Martin Ögren
Telefon: 073-714 53 07
Vice kårchef/militär utbildning: Carl Ögren
Telefon: 076-4260866

55 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår antingen med hjälp av kartan eller i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren