hallare

Uppsala

Välkommen till Uppsala Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt om man till exempel vill ha mer information innan man går med.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

För att bli medlem i Uppsala Bilkår får du gå in på ”Bli medlem” , där kan man fylla i en intresseanmälan och då för att komma till oss specifikt väljer man Uppsala Bilkår på ”Välj kår”. Det som kommer hända är att vi får en signal om medlemsansökan till vår kår och kommer i sin tur att skicka ett mail till den sökande med lite allmän information om vår kår, inbetalningsinformation och sedan anta den sökande som medlem.

Styrelsen
Martin Ögren Kårchef
Martina Olsson Vice kårchef
Kassör
ABU
Trafikansvarig
Johan Salomon Sekreterare
Civil utbildning
Ylva Nilsson Ungdomsutbildning
Michael Helldén Information
Rekrytering
Carl Ögren Militär utbildning
Totalförsvarsinformation

 

Kontaktinformation

Kårchef: Martin Ögren
Telefon: 073-714 53 07

57 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår antingen med hjälp av kartan eller i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren