hallare

Medelpad

Välkommen till Medelpads Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

 

bandvagn

 

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att man betalat sin medlemsavgift så att man är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller i Hemvärnet. Medlemsavgiften är 250:-/år. Senior from 71 år eller ungdom tom 20 år betalar bara 150:-/år. Är man flera på samma folkbokföringsadress så betalar man familjeavgift 400:-/år. Alla medlemmar får i samband med tidningen Bilkåristen en avi på medlemsavgiften  och då är det bra om man betalar den så  fort som möjligt.

Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen en bra tidning fyra gånger om året – man får mycket för sin avgift!

Kontaktinformation

Kårchef: Marie Larsson
Telefon: 070-288 74 01

49 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren