hallare

Medelpad

Välkommen till Medelpads Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

 

bandvagn

 

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att man betalat sin medlemsavgift så att man är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller i Hemvärnet. From 2020 är medlemsavgiften 250:-/år. Senior from 71 år eller ungdom tom 20 år betalar bara 150:-/år. Är man flera på samma folkbokföringsadress så betalar man familjeavgift 400:-/år. Alla medlemmar får i samband med Bilkåristen nr 4/19 en avi på medlemsavgiften på för 2020 och då är det bra om man betalar den så  fort som möjligt, dock senast 31/1 2020.

Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen en bra tidning fyra gånger om året – man får mycket för sin avgift!

Kontaktinformation

Kårchef: Marie Larsson
Telefon: 070-288 74 01

50 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren