hallare

Stockholm

Välkommen till Stockholms Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

Du hittar oss också på Facebook där vi har en grupp som heter Stockholms Bilkår och en som heter Ungdom Stockholms Bilkår. Vi har också en facebooksida som heter Stockholms Bilkår.

Medlemsavgift 2018

Det är nu dags att betala medlemsavgiften för 2018. Avgiften är 200:- (men 100:- för dem upp till 25 år) och ska vara betald senast den 31/1 varje år för befintliga medlemmar och så fort som möjligt för nya medlemmar. Du kan swisha till 123 413 4615 eller sätta in den på bankgiro 453-1927.

Kontaktinformation

Kårchef: Tarja Nord
Telefon: 073-322 11 40

57 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår antingen med hjälp av kartan eller i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren