hallare

Hässleholm-Perstorp

Välkommen till Hässleholm-Perstorp Bilkår. Alla, män som kvinnor, som är svenska medborgare eller folkbokförda i Sverige och som delar Bilkårens värdegrund är välkomna att bli medlemmar.

Vi behöver dig!

I Bilkåren får du en god möjlighet att få en meningsfull fritid. Vi har många medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen. Men även om du inte har ett avtal är du välkommen som medlem och kan delta i våra kåraktiviteter. Du får också tillgång till vår medlemsgrupp på Facebook, där du kan läsa om olika aktiviteter och få tips på kurser och annat kul.

Kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt, se kontaktinformation.

Säkra din hemberedskap

Bilkåren är en del av Sveriges krisberedskap. Vi kan berätta för dig om hur du kan stärka din egen beredskap i händelse av en kris eller i värsta fall krig, samt hur du kan bidra till samhällets beredskap genom ett engagemang i Bilkåren.

Du kan även läsa om krisberedskap på MSB:s webbsida (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap), msb.se

Vill du vara med och påverka, när och var det händer? Bli medlem du också!

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att du betalat din medlemsavgift så att du är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller i Hemvärnet. Medlemsavgiften är 250:-/år (senior, from 71 år eller ungdom tom 20 år, betalar bara 150:-. Är ni flera på samma folkbokföringsadress så betalar ni familjeavgift 400:-/år. Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter, engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen, en bra tidning fyra gånger om året – du får mycket för din avgift!

 

Kontaktinformation

Kårchef: Carin Widestål Liljenberg
Telefon: 070-511 38 09
: .
V. Kårchef : Anna Holmqvist
Telefon: 070-274 51 44
: .
Sekreterare: Malin Mattisson
Telefon: 070-884 33 81
: .
Kassör: Marjo Keto Karlsson
Telefon: 070-620 75 88
: .
Utbildning: Anna Holmqvist
Telefon: 070-274 51 44
: .
Info, rekrytering : Robin Niklasson
Telefon: 070-328 06 21
: .
Ungdom: Robin Niklasson
Telefon: 070-328 06 21
: .
Ledamot: Kerry Kristiansen
Telefon: 070-893 73 36
: .

Sociala nätverk

49 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren