hallare

Hässleholm-Perstorp

Välkommen till Hässleholm-Perstorp Bilkår. Alla, män som kvinnor, som är svenska medborgare eller folkbokförda i Sverige och som delar Bilkårens värdegrund är välkomna att bli medlemmar.

Vi behöver dig!

I Bilkåren får du en god möjlighet att få en meningsfull fritid. Vi har många medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen. Men även om du inte har ett avtal är du välkommen som medlem och kan delta i våra kåraktiviteter. Du får också tillgång till vår medlemsgrupp på Facebook, där du kan läsa om olika aktiviteter och få tips på kurser och annat kul.

Kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt, se kontaktinformation.

 

Vill du vara med och påverka, när och var det händer? Bli medlem du också!

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att man betalat sin medlemsavgift så att man är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller Hemvärnet. From 2020 är medlemsavgiften 250:-/år (senior from 71 år eller ungdom tom 20 år betalar bara 150:-. Är man flera på samma folkbokföringsadress så betalar man familjeavgift 400:-/år. Alla medlemmar får i samband med Bilkåristen nr 4/19 en avi på medlemsavgiften för 2020 och då är det bra att man betalar den så fort som möjligt, dock senast 31/1 2020. Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter, engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen, en bra tidning fyra gånger om året – man får mycket för sin avgift!

Kontaktinformation

Kårchef: Carin Widestål Liljenberg
Telefon: 070-511 38 09
: .
V. Kårchef och sekreterare: Rosmari Sjödahl
Telefon: 070-200 93 73
: .
Info/rekrytering: Kerry Kristiansen
Telefon: 070-893 73 36
: .
Utbildningsansvarig: Anna Holmqvist
Telefon: 070-274 51 44
: .
Ungdomsansvarig: Robin Niklasson
Telefon: 070-328 06 21
: .
Kassör: Monica Olsson
Telefon: 070-688 49 24

Sociala nätverk

49 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren