hallare

Hässleholm-Perstorp

Välkommen till Hässleholm-Perstorp Bilkår. Alla, män som kvinnor, som är svenska medborgare eller folkbokförda i Sverige och som delar Bilkårens värdegrund är välkomna att bli medlemmar.

Vi behöver dig!

I Bilkåren får du en god möjlighet att få en meningsfull fritid. Vi har många medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen. Men även om du inte har ett avtal är du välkommen som medlem och kan delta i våra kåraktiviteter. Du får också tillgång till vår medlemsgrupp på Facebook, där du kan läsa om olika aktiviteter och få tips på kurser och annat kul.

Kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt, se kontaktinformation.

 

Vill du vara med och påverka, när och var det händer? Bli medlem du också!

Klarar du en kris?

Har du tillräckligt med förnödenheter hemma för att klara dig i en krissituation?

Under 2018 arbetade hela Bilkåren extra mycket med totalförsvarsinformation. I månadsskiftet maj-juni genomfördes en nationell krisberedskapsvecka. Under hösten hade vi en studiecirkel för våra medlemmar om hemberedskap.

 

 

Medlemsavgift 2019

Avgiften för 2019 är 225 kr och betalas till pg 5099-9531. Märk inbetalningen med Hässleholm Perstorp Bilkår och ditt personnummer och namn. Det är viktigt att du betalar avgiften så snart som möjligt så att du är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren eller på kurser.

Kontaktinformation

Kårchef: Carin Widestål Liljenberg
Telefon: 070-511 38 09
: .
V. Kårchef och sekreterare: Rosmari Sjödahl
Telefon: 070-200 93 73
: .
Info/rekrytering: Kerry Kristiansen
Telefon: 070-893 73 36
: .
Utbildningsansvarig: Anna Holmqvist
Telefon: 070-274 51 44
: .
Ungdomsansvarig: Robin Niklasson
Telefon: 070-328 06 21
: .
Kassör: Monica Olsson
Telefon: 070-688 49 24

Sociala nätverk

50 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren