hallare

Gotland

Välkommen till Gotlands Bilkår!

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

Kanske går du i tankar att utbilda dig för att ha ett uppdrag som förare eller logistiker i totalförsvaret? Vi har lediga befattningar i Hemvärnet och i flera olika myndigheter i den civila krisberedskapen. Hör av dig till styrelsen så hjälper vi till att lägga upp en utbildningsplan för dig.

Årsmöte 2023

Vi påminner om årsmötet som hålls den 21 februari.

Här kan du ladda hem verksamhetsberättelsen för 2022  , ekonomiföredragningslistan  , verksamhetsplan och valberedningens förslag till årsmötet.

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att man betalat sin medlemsavgift så att man är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller Hemvärnet. Medlemsavgiften är 250:-/år (senior from 71 år eller ungdom tom 20 år betalar bara 150:-. Är man flera på samma folkbokföringsadress så betalar man familjeavgift 400:-/år. Om du tappat bort den går det bra att logga in på Mina sidor och betala direkt där.

Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter, engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen, en bra tidning fyra gånger om året – man får mycket för sin avgift!

 

Kontaktinformation

Kårchef: Marie Hoas

Sociala nätverk

Instagram: @gotlands_bilkar
Facebook: 267192142422…

49 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren