hallare

Enköping

Välkommen till Enköpings Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter. Vi har ett nyhetsbrev som kommer ut med viss regelbundenhet och här kan du läsa det senaste.

Du hittar oss också på Facebook där vi har en grupp som heter Enköpings Bilkår – medlemmar. Där lägger vi ut aktuell information till medlemmar och intresserade.

Bilorientering

En trevlig och lärorik söndagsaktivitet för hela familjen blev det när vi hade bilorientering på de fina småvägarna på landsbygden runt Enköping. Alla hittade alla kontroller och svarade rätt på de småkluriga frågorna – bra gjort!

Disc-golf

Vi drog igång efter lite sommaruppehåll med en kårträff där vi testade på discgolf i Lundby Discgolf-park. Det var en kul aktivitet som passade alla.

Gokart

I slutet av maj träffades vi på gokartbanan och hade en kul och rafflande kväll. Efter kval och finalrace kunde vi kora en mästare och efter det grillade vi korv. Denna aktivitet var vårt firande av att kåren tog hem förstapriset i Bilkårens TrafikQuiz 2022.

Medlemsavgift

Ny eller gammal medlem – det är viktigt att man betalat sin medlemsavgift så att man är försäkrad i samband med aktiviteter i kåren, på kurs eller Hemvärnet. Medlemsavgiften är bara  250:-/år (senior from 71 år eller ungdom tom 20 år betalar bara 150:-. Är man flera på samma folkbokföringsadress så betalar man familjeavgift 400:-/år.

Du är viktig för Bilkåren och vi hoppas att du fortsätter ditt medlemskap. Upplevelser, roliga aktiviteter, engagemang i Hemvärnet eller den civila krisberedskapen, en bra tidning fyra gånger om året – man får mycket för sin avgift!

Kontaktinformation

E-post till kåren: enkoping@bilkaren.se
.: .
Kårchef: Ann-Christine Lindberg
Telefon: 072-234 78 33

49 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren