hallare

Jag vill ha en meningsfull fritidssysselsättning

Mitt engagemang började hösten 2015 när jag var 15 år gammal. Jag ville ha en meningsfull fritidssysselsättning och fortsätta med mitt militära intresse. Eftersom jag då hade ett nytt intresse, tunga fordon, blev Bilkåren det självklara valet. Min intresseanmälan skickas in och ganska snart är jag på en FIA-kurs (en slags prova på-kurs) och blir medlem i Lindome Bilkår.

Strax därefter frågar vår ungdomsansvariga om jag vill åka på snöskoterkurs. Självklart ville jag det!

I april året efter bar det av till Arvidsjaur, efter 17 timmar sittandes på tåg och buss är jag framme och möts av våra fantastiska instruktörer. En grymt bra kurs som jag kan rekommendera till alla ungdomar!

Hemma igen började jag engagera mig mer och mer i verksamheten och var snart integrerad i Göteborg och Bohusläns Bilkårs ungdomsverksamhet. Efter ett par månader tillsammans med de fantastiska människorna dr byter jag i slutet av 2016 kår till Göteborg och Bohuslän.

Efter årsskiftet var det dags för årsmöte och där valdes jag in som kompletterande styrelsemedlem på ett år. Min uppgift blev information och rekrytering samtidigt som jag tillsammans med en annan medlem axlar ansvaret för kårens ungdomar.

Sommaren 2017 blev en sommar med massor av kurser för min del, varav två med Bilkåren. Ungdomsledarutbildningen var den bästa, en fantastisk kurs! Massa bra lärdomar, övningar och tips! En bra erfarenhet att ha inom den lokala kåren.

I framtiden väntar större engagemang från mig inom vår fantastiska organisation och mer tid till framför allt ungdomsverksamheten.

Jonathan, Göteborg och Bohusläns Bilkår

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren