hallare

Sommarträff

I sommar är det dags igen! Bilkårens tidigare sommarträffar har varit välbesökta och lyckade. Denna sommar planerar vi för den fjärde sommarträffen och vi utlovar en minst lika härlig bilkårshelg denna gång. Detta är tillfället för att träffa nya och gamla bilkårsvänner från hela landet, umgås, skratta, festa, leka och tävla. Vi håller till på gammal klassisk bilkårsmark, Marma-lägret mellan Uppsala och Gävle.

5-6 augusti på Marmalägret

Du väljer själv vilka av aktiviteterna du vill delta i eller om du bara vill ta det lugnt och umgås med folk. Här kommer det att finnas aktiviteter som passar både ”gamla rävar” och de som är nya i Bilkåren.

Vad händer?

  • Klassisk galen femkamp
  • Bilorientering
  • Bästa bilföraren
  • Bingocafé
  • Grillkväll
  • Skönt kvällshäng med livemusik
  • Och en och annan överraskning

Resa, bo och käka

Till Marma tar du dig enkelt med både bil eller med allmänna kommunikationer. Tåget stannar på gångavstånd från lägret. Eller varför inte ordna gemensam resa från kåren och dyka upp ett helt gäng?
Vi erbjuder boende i tvåbäddsrum i baracker eller om du vill komma med husvagn så går det bra att ställa upp den på lägerområdet.
För långväga deltagare går det att ordna boende från fredag kväll, men annars är det dropin under lördag förmiddag. Från 11.30 serveras lunch och kl 13.00 drar vi igång med aktiviteterna som pågår fram till söndag lunch.

Allt du behöver veta!

Deltagaravgift: Vid anmälan senast 10/6 600:-, vid anmälan 11-30/6 700:-.

I avgiften ingår två lunch, en frukost, grillbuffé och alla aktiviteter och program samt boende i tvåbäddsrum i baracker eller i egen husvagn. Man kan inte delta i hela eller delar av arrangemanget utan att betala deltagaravgift.

Anmälan sker endast via denna LÄNK.

Vid frågor kontakta kansliet@bilkaren.se 

@Bilkaristen

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren