Kalendarium

Här publicerar vi aktiviteter som riksförbundet ansvarar för. Dock hittar du inte datum för alla våra utbildningar för befattningar i hemvärnet eller uppdrag i den civila krisberedskapen. Dessa hittar du under utbildningar.

Kalender

augusti
4 aug
Samling för kursadjutanter
Våra kursadjutanter som tjänstgör på militära kurser inbjuds till denna dag. Samlingen genomförs på Marma, i anslutning till Bilkårens sommarträff.
4 aug
Ungdomsledarkonferens
Du som gått Bilkårens ungdomsledarutbildning eller jobbar med ungdomsverksamhet i din kår inbjuds till denna konferens som genomförs på Marma i anslutning till Bilkårens sommarträff.
4 aug
Utbildning för nya kårfunktionärer
I år inbjuder vi nyvalda på några av de "Bilkårsspecifika" funktionerna i kårstyrelsen till en utbildningsdag. Inbjudna denna gång är militära och civila utbildningsansvariga, info/rekryteringsansvariga samt trafikansvariga. Mer information skickas direkt till kårerna via mail. Utbildningen genomförs i Marma, i anslutning till Bilkårens sommarträff.
10:00-18:00
5 aug
Sommarträff
I sommar träffas vi på Marma för en helg med gemenskap, skratt, nya och gamla vänner, aktiviteter och upplevelser. Missa inte det!
5 aug - 6 aug
september
16 sep
Centralstyrelsesammanträde
CS sammanträder, plats ej klart.
16 sep - 17 sep

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren