hallare

Fototävling

2022 firar Bilkåren 80-årsjubileum. Det var 1942 som ett antal kårer tog initiativet till att bilda en riksorganisation. Under dessa 80 år har medlemmar gjort stora insatser i organisationen, men också för samhället, genom att utbilda sig och vara aktiva i befattningar och uppdrag. Vi utlyser nu en fototävling där vi vill få in bilder från hela vår historia, ända från 1940-talet till 2021. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Bilkåren och pågår till 31 januari 2022. Jury utses av Bilkårens centralstyrelse.

Regler

Bilderna ska vara digitala i JPEG-format. Äldre foton scannas och sparas i JPEG-format. Varje medlem kan tävla med högst tre bidrag. Filnamnet ska vara namnet på den som skickat in bidraget som nummer om man deltar med flera bilder, exempel anna_andersson_1.jpeg

Bilderna mailas till jubileum@bilkaren.se senast den 31/1 2022. I mailet ska varje bidrag kort beskrivas vad fotot föreställer och i vilket sammanhang det är taget och vem som är fotograf.

Bilkåren förbehåller sig rätten att nyttja insända bilder i sociala medier, utställning i samband med riksstämman, tidningen Bilkåristen eller andra av Bilkårens trycksaker under jubileumsåret.

Priser

De tre bästa bidragen belönas med deltagande på riksstämmans jubileumsmiddag. Därutöver lottas det ut vår speciellt framtagna jubileums-t-shirt till tio av de övriga deltagarna.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren