hallare

Blekinge

Välkommen till Blekinge Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt. Vi har hela Blekinge som upptagningsområde.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

Medlemsavgift 2019

Betala gärna in din medlemsavgift för 2019 redan nu. Årsavgiften är 200:- vilken betalas på pg 37 86 21-7. Pensionärer betalar 150:- i årsavgift. Är du ny medlem och betalar nu gäller avgiften även för 2019.

PROVA PÅ DAG

BLEKINGE BILKÅR BJUDER IN TILL PROVA PÅ DAG Rosenholms körplan lördagen den 1 december mellan kl 10.00 och 15.00. Drop in. Du skall ha fyllt 18 år och ha minst B-körkort. Du får prova att köra olika militära fordon som finns i Hemvärnets organisation. Kom i oömma kläder. Vi bjuder på fika!

REKRYTERINGSHJÄLP

Du som kan tänka dig att hjälpa till med rekrytering, några timmar eller hela dagar, kontakta Blekinge Bilkår, blekinge@bilkaren.se, eller Klas Levin, klas.lewin@gmail.com

Kontaktinformation

Kårchef: Christina Olausson
Telefon: 0708460664
:
Rekryterings- och infoansvarig: Klas Levin
Telefon: 0705308089
:
Utbildningsansvarig: Magnus Svensson
Telefon: 0705583657
:: :
Blekinge bilkår: :

55 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren