hallare

Blekinge

Välkommen till Blekinge Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt. Vi har hela Blekinge som upptagningsområde.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

Medlemsavgift 2017

Glöm inte att betala in din medlemsavgift för 2017. Från och med 2017 är årsavgiften 200:- vilka betalas på pg 37 86 21-7.

REKRYTERINGSHJÄLP

Du som kan tänka dig att hjälpa till med rekrytering, några timmar eller hela dagar, kontakta Klas Lewin, klas.lewin@gmail.com

Kompletteringsutbildning för förare i Hemvärnet

Som förare i Hemvärnet behöver du inte bara kunna köra ditt fordon, du behöver också fördjupad kunskap om att köra i ett militärt förband. Om du är lastbilsförare behöver du också kunna använda den tilläggsutrustning som finns på en lastbil.

Gå kurs i ”Lasthantering” eller ”Marsch och transport”.

Se vidare under denna länk.

Kontaktinformation

Kårchef: Christina Olausson
Telefon: 0708460664
:
Rekryterings- och infoansvarig: Klas Lewin
Telefon: 0705308089
:
Utbildningsansvarig: Elna Larsson
Telefon: 0723867124

57 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår antingen med hjälp av kartan eller i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren