hallare

Borås

Välkommen till Borås Bilkår, kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om vad vi gör, antingen genom att fylla i en intresseanmälan eller genom att maila oss direkt.

I vår kår har vi medlemmar som har avtal med både det militära försvaret och den civila krisberedskapen, men även om man inte har ett avtal är man förstås välkommen som medlem och kan delta i våra andra kåraktiviteter.

Du hittar oss också på Facebook där vi har en sida som heter Borås Bilkår.

Här info om medlemsavgift för 2018.

Medlemsavgiften ska vara betald senast den 31/1 varje år för befintliga medlemmar, vänligen betala så snart möjligt via vårt BankGiro nr 323-3533 (Handelsbanken) eller via Swish 073-986 55 56. 

OBS Ni som ska gå kurs måste ha betalat in medlemsavgiften innan kursstart annars gäller inga försäkringar. Återkom om ni vill/behöver ha ett inbetalningskort. 

100:- för medlemmar 15 – 20 år (till och med det år man fyller 20år dvs född 1998).

150:- för medlemmar 20 år och äldre

Glöm inte skriva ert namn som referens – så vi ser vem som betalat in.  Önskar ni avsluta ert medlemskap hos oss vänligen meddela oss detta.

 

Kontaktinformation

Kårchef: Lena Larsson
Telefon: 073-9865556

56 kårer över hela Sverige. Det finns alltid en kår för dig!

Hitta din närmaste kår antingen med hjälp av kartan eller i listan.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren