hallare

Beredskapsmiddag

Var med och stärk  Sveriges beredskap – ett hushåll i taget!

Fredag den 30 september kan du som medlem vara med i en nationell insats för att stärka Sveriges beredskap, direkt från ditt hem.

Är du inte medlem i Bilkåren? Då kan du gå till kampanjsidan här.

Beredskapsmiddag är ett koncept av Bilkåren som syftar till att vi runt om i landet ägnar en stund åt att samtala om vår beredskap med nära och kära. På så sätt bidrar vi gemensamt till att stärka Sveriges beredskap och motståndskraft, ett hushåll i taget. Aktiviteten är en del av vårt engagemang under Krisberedskapsveckan och du som medlem behövs!

Jag vill vara med – hur gör jag?
Vi vill att det ska vara superlätt att delta. Om det är er traditionella tacokväll eller chipsbuffén som dukas fram är helt upp till dig.

Följ stegen nedan så är du med oss den 30 september.

  • Anmäl ditt deltagande i formuläret längre ner på sidan
  • Anordna en middag fredag den 30 september med familjen och/eller vänner
  • Ägna en stund av er kväll åt att prata om er hemberedskap.
  • Klart!

Några dagar innan skickar vi ut ett digitalt samtalsunderlag som du kan använda under er middag. Dessutom får de 100 första medlemmarna som anmäler sig vårt helt nya kortspel om beredskap som lanseras i höst!

En sak till. Bara för att det heter beredskapsmiddag så behöver det inte just vara en middag. Planera ert fredagsmys på det sätt som passar er. Den här gången blir det kanske ett lite annorlunda fredagsmys.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Samuel Somo på Bilkårens kansli, samuel.somo@bilkaren.se.

min bilkår

instagrams

@Bilkaristen

utbildningar i urval

Vill du göra en insats? Har du ett motorintresse? Vi har utbildningarna. Bandvagn, lastbil, buss, släp, elverk, logistiker, instruktör, ungdom, lasthantering ...

Läs mer om Bilkårens utbildningar

nyheter

Bli bilkårist

Vill du bli Bilkårist?

Om medlemskap i Bilkåren